Termeni și Condiții

TERMENI SI CONDITII


Utilizarea acestui site implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Termeni și Condiții de Utilizare, vă rugăm să nu continuați accesarea site-ului.


METROPOL

este S.C. METROPOL IMPEX S.R.L., societate comerciala cu sediul în Oradea, str. CORNELIU BABA nr 26, județul Bihor , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr.J05/2443/1992, CUI/CIF nr. RO75305, denumita in continuare METROPOL.


Informatii

Site-ul oferă utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la produsele oferite de METROPOL, cu privire la modalitatea de comanda a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor. 

Pentru a accesa acest site nu este nevoie să ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal. 

În măsura în care doriți să comandati produsele oferite de METROPOL, vă putem solicita  informații de identificare pentru a putea livra produsele comandate și a putea emite facturile fiscale necesare.


Politica de solutionare a litigiilor

In cazul unor eventuale dispute se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, prin transmiterea unei notificari scrise la adresa de email de contact, părțile analizând de comun acord cauzele și căutând soluții pentru rezolvare.

In situatia in care rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, litigiul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Drepturi de autor

METROPOL deține drepturile legale privind conținutul site-ului. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare.